Característiques

Disseny simple i eficient que facilita la gestió de manteniment preventiu dequips, maquinàries, documents, venciments, etc. orientat a PIMES o grans Empreses.

Operat totalment al núvol, connexió amb tècnics propis o d'altres empreses, missatges personalitzats i organització de tasques que maximitza el rendiment dels seus equips o la velocitat en solució d'incidents.

Veure+

Aplicacions

Màquines de movimient

Cintes transportadores, ascensors, vehicles elevadors de pallets, etc. Requereixen de manteniment predictiu i preventiu, a més de respostes ràpides davant de trencaments o defectes.

Censors y Medidors

Els lectors i sensors tenen, a més d'una gran importància en els processos, una adreça única a la xarxa informàtica. El nostre sistema proveeix eines per administrar correctament.

Màquines rentadores

Un dispositiu avariat deixa de produir guanys. Previngui parades perllongades controlant l'estoc de recanvis, els tècnics encarregats de realitzar els arranjaments o insums com a sals o lubricants.

Gimnasos i instituts

Els aparells de gimnàstica, també les piscines o instal·lacions de serveis estètics han de cuidar i mantenir màquines o mecanismes que requereixen lubricació o canvi de peces esgotades.

Assecadores i túnels de cocció

Els mecanismes que suporten canvi de temperatura durant el procés de producció són especialment delicats i depenen d'un maneig de manteniment eficient per al seu màxim rendiment.

Xarxes Informàtiques

Cada dispositiu de la vostra xarxa informàtica té una adreça única en una classe definida d'IP i una mac-address. El nostre programa organitza, administra i ordena l'assignació de noves IPs evitant caigudes a la xarxa de comunicació.


Laby

Recuperació de dades

Como distribuidores de Laby, El major i més eficient laboratori de recuperació de dades, oferim tota la nostra experiència i assessorament perquè vostè pugui, un 99% dels casos recuperar les dades perdudes.

Laby

Laby forever data: Des de Barcelona recuperem dades d'Europa i tot el món.

Els nostres tècnics especialitzats poden recuperar les dades perdudes d'iPhone, iPad o MacBook danyades i també reparar-les.

Anàlisi forense informàtic i proves pericials. Recuperem i certifiquem informació crítica amb valor jurídic per a empreses i persones físiques.

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un software extorsiu: la seva finalitat és impedir-te utilitzar el teu dispositiu.

Recuperem tota mena de dispositius: discos durs, RAID, memòries USB o pendrive, discos SSD, targetes de memòria.

A Laby comptem amb una prestigiosa Certificació de Rusolut que ens fa aptes per distribuir i oferir serveis d'aquesta marca, gràcies al fet que comptem amb la millor tecnologia per prestar serveis de recuperació de dades al més alt nivell. Certificats amb la norma ISO-9001:2015

Laby

Contacte